Selecteer een pagina
Lang Leve mijn langzame(re) leven!

Lang Leve mijn langzame(re) leven!

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats,
Ik heb een ongelofelijke haast.
Opzij, opzij, opzij, want ik ben haast te laat,
Ik heb maar een paar minuten tijd.

Van Morisson

Van Morisson

Van the Man…

Van Morisson is een Noord-Ierse zanger, liedjesschrijver en muzikant overladen met awards. Hij is zelfs geridderd en mag zich ondertussen Sir George Ivan Morrison, Jr noemen maar zijn echte fans, en daar hoor ik zeker bij, noemen hem liefdevol ‘Van the man’

Wandelen in Driebergen

Wandelen in Driebergen

Ik werd vanochtend wakker in mijn favoriete huisje in Driebergen. De eerste dag van mijn retraite en het regent pijpenstelen. Ik sta zonder haast of moeten op en na mijn douche trakteer ik mezelf op een heerlijk ontbijtje.

Wellness-momentje

Wellness-momentje

Heerlijk, wie houdt er eigenlijk niet van? Jezelf even lekker verwennen. Ik ben dol op die IK-momentjes. Ik ga daarom regelmatig naar de sauna of laat me masseren.
Nu hoef je, om jezelf eens lekker te verwennen, niet altijd je deur uit. Je kan ook thuis een spa-momentje inplannen. Lekker makkelijk en met wat kleine voorbereidingen is het effect net zo heilzaam en ontspannend.

Jan Garbarek  and The Hilliard Ensemble

Jan Garbarek and The Hilliard Ensemble

Ik ben dol op muziek, bijna alle muziek! Zo kan ik heerlijk wegzwijmelen met een pure soul ‘evergreen’ (van het ‘Me and Mrs. Jones’ kaliber), maar een melancholisch riedeltje blues (B.B. King spelend op zijn Lucille) op zijn tijd mag ook. Pop, klassiek, jazz, muziek met Afrikaanse en oosterse invloeden, experimenteel, noem maar op. Het mag allemaal!

Simpel

Simpel

Ben jij klaar voor een rijker en zinvoller leven? Voor een leven zonder overbodige ballast en zaken die het onnodig ingewikkeld maken? Gewoon een (h)eerlijk leven zonder zorgen en zonder stress?