Selecteer een pagina
Lachen

Lachen

Hoe lachen heerlijk aanstekelijk kan zijn
Eén vrouw begint te lachen om een sms’je en de hele metro lacht mee.
Van een flinke lachbui knapt bijna iedereen op. Lachen is niet alleen lekker op het moment zelf, maar ook je gezondheid heeft er baat bij. Doktersvoorschrift: meer lachen!

Lekker opgeruimd en geordend

Lekker opgeruimd en geordend

In een opgeruimd en lekker gelucht huis is het prettig vertoeven. Zo ook voor jouw eigen tempeltje want ruimte in je huis is net zo belangrijk als ruimte in je hoofd.
Hoe hou je alles schoon en voorkom je chaos en stress? Want voorkomen van chaos is nog altijd beter dan genezen ervan.

Focus

Focus

Focussen betekent eigenlijk ‘scherp stellen’ en heeft alles te maken met je aandacht op iets richten. Dat wil zeggen dat je je aandacht ergens op concentreert. De kunst daarbij is om je niet te laten afleiden.

Koesteren

Koesteren

Koester jij wat je liefhebt? Sta jij iedere ochtend met een glimlach op en neem je even de tijd om stil te staan waar het echt om draait in jouw leven?

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Wanneer ben je eigenlijk flexibel? En wanneer wordt flexibel ‘makkelijk’? Ben je flexibel als je geen nee zegt of juist wanneer je altijd in oplossingen denkt?

Kan dat? Een leven zonder oordelen?

Kan dat? Een leven zonder oordelen?

Soo!! Heb je die benen gezien?? Jee, die heeft een grote neus, die kan een sjekkie roken onder de douche! Nou, volgens mij is zij knettergek! Je komt toch nooit meer je huis uit met zulke tanden! Kijk haar lopen, kapsones! En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.