Selecteer een pagina
Bordjes hoog houden

Bordjes hoog houden

Als ik zo om mij heen kijk, dan zie ik veel onrustige mensen. Mensen die zenuwachtig bewegen en constant gespannen zijn. Niet vreemd als je de hele dag loopt te rennen en te vliegen. STOP met het hooghouden van teveel bordjes en vind je rust terug. Ga In plaats van ’harder’, ‘hoger’ en ‘hyper’ even terug naar minder. Zoek het gevoel van kalmte in jezelf.

7 dagen stilte

7 dagen stilte

Ik doe alleen mijn mond open om een paar keer per dag te zingen en te eten. Voor iedere lezing en maaltijd wordt er gezongen! Dat doen ze graag bij Chemin Neuf. Ook tijdens de persoonlijke begeleiding van een half uur, waar de dag geëvolueerd wordt, praat ik. Maar verder is er de stilte, om mij heen en nog belangrijker, naar mate de week vordert, ook in mij.

Mijn stilte

Mijn stilte

En wanneer ik dan neerstrijk in mijn kamertje van drie bij twee, met alleen een bed, een kast, een wasbakje met koud water en een bureautje met een leeslampje, dan slaak ik de eerste ontladende zucht. Heerlijk! Ik maak mijn bed op en hang wat kleding in de kast. Stal mijn toiletartikelen uit en zet mijn kaarsjes klaar en mijn brandertje voor de etherische olie. Zo heerlijk wanneer mijn kamertje lekker ruikt en wordt opgesierd door een paar kaarsen. Ik ben er klaar voor.