Selecteer een pagina
Multitasken

Multitasken

Ik weet het niet meer hoor, maar ik ben er al een tijdje voor mijzelf achter dat ik niet kan multitasken. Niet als je bedoelt 3 of 4 dingen tegelijk 100% correct doen. Dat lukt mij gewoon niet! En als ik het toch probeer, dan word ik er nerveus en prikkelbaar van, langzamer, maak meer fouten en ben gewoon veel minder efficiënt dan wanneer ik de dingen gewoon één voor één doe. Ik vraag me dan ook oprecht af of ik, of wij, als mensen er wel geschikt voor zijn?

Loslaten

Loslaten

Jee wat heb ik het hier met vlagen moeilijk mee zeg.. Ze zijn weg aan het gaan. De moederkloek heeft een leegte onder haar vleugels. Mijn jongens zijn mannen geworden, zo snel! Als alleenstaande moeder heb ik ze het grootste gedeelte in huis gehad. Mijn jongetjes hadden mama nodig en man, wat was ik graag die supermama, de leeuwin die beschermt en vecht voor haar welpen en alles en iedereen die er maar naar wijst een kopje kleiner maakt. Afblijven, die horen bij mij!

FF GEEN zin…

FF GEEN zin…

Zin MAKEN… Hoe doe je dat dan? Ik denk dat we dan eerst het één en ander moeten onderscheiden. Er zijn, in mijn beleving, namelijk 2 soorten GEEN zin hebben. De één heeft een tijdelijk karakter en de andere een permanent. Die laatste vraagt om rigoureuze actie, terwijl die eerste een kwestie van omdenken is.