Selecteer een pagina

ALLES IS LIEFDE

ASTRID DAANS

Doe een stapje naar voren,
en een stapje terug..

Je weet als ondernemer dat je business goede en minder goede periodes kent. De welbekende ‘Ups-and-Downs’. En dat is niet erg… dat hoort bij ondernemen. De kunst is om gewoon gefocust te blijven en door te gaan met datgene waarvan je zeker weet dat het goed is.

Miljonair
Wanneer ik naar mezelf kijk weet ik mij heel rijk en gezegend. Niet alleen met een onverwoestbaar optimisme en geloof in wie ik ben en wat ik doe, maar ook met prachtige mensen om mij heen. Mensen die ik kan vertrouwen en mensen waar ik op kan bouwen. Vrienden voor het leven.. En, ook heel belangrijk, een paar fantastische zussen..

Where is the love? Just around the corner!
Als ondernemer ben je ook gewoon mens en doen teleurstellingen dus ook gewoon pijn. Je moet daar dan de tijd voor nemen om er in de liefde afscheid van te kunnen nemen. Het welbekende ozo moeilijke loslaten. Een stukje van je hart afgeven, zonder het te beschadigen.
En in zo’n ‘down’ komen die geweldige vrienden en familieleden weer om de hoek kijken. Ze ‘huilen’ even met me mee, bieden mij een luisterend oor en een arm om me heen. En geven me dan weer een liefdevolle ‘kick in the A..’ En jee wat doet dat me goed.

Love is friendship that has caught fire. It is quiet understanding, mutual confidence, sharing and forgiving. It is loyalty through good and bad times. It settles for less than perfection and makes allowances for human weaknesses.

Ann Landers

Let there be light..

Ze ‘dwarrelen’ als hoopvolle lichtjes om me heen, die gekke, heerlijke, prachtige, liefdevolle meiden van ‘mij’. Er zit er één momenteel in Amerika en mijn leven wordt zelfs opgelicht door vriendschappen uit ‘onbekende’ hoek. Heb ik ineens zo’n glinsterend lichtje uit België op visite! Ik wil jullie allemaal, zonder namen te noemen, omdat jullie gewoon weten dat ik het over jullie heb, uit de grond van mijn hart bedanken dat jullie zo’n belangrijk onderdeel in mijn leven zijn. Ik hou gewoon hartstikke veel van jullie.

Knetter de knetter!

Drie jaar geleden is er iets begonnen wat zo’n beetje een rode draad in mijn leven lijkt te worden. Ik noem ze gekscherend: ’knettersnoepjes’..

 Mind Blowing & Life Changing

Drie jaar geleden kreeg ik via LinkedIn de eerste: ‘As, slaap jij?’ Deze drie woorden hebben mijn leven totaal, in positieve zin, op zijn kop gezet! Ik had het contact jaren verloren en dan opeens die drie simpele maar reuze impactvolle woorden. Ik heb daardoor mijn business weer opgepakt, die een ongekende vlucht had genomen, zonder dat ik mij daarvan bewust was. En steeds weer ‘piepen’ ze op. ‘As, doe gewoon JOUW eigen ding’, ‘As, je kunt op mIJ rekenen..’, ‘As, ik heb nu iets ontdekt wat heel goed zou zijn voor jouw business’, is het meest recente ‘knettersnoepje’.

Spot-on!

En dan precies WÉÉR op het juiste moment! Zoals ik in het begin van mijn blog vertelde zit je met je bedrijf weleens in een dipje. Dat WAS ook bij mij het geval. Krijg ik dus dat snoepje.. Ben er direct mee aan de slag gegaan en het resultaat is geweldig. Ik barst weer van de energie!

On Your Marks…

Ik ben mijn bedrijf dus aan het voorbereiden op een spectaculair 2018. Mijn trainingen ben ik aan het vernieuwen en aan het ‘ver-Astridsen’, mijn presentatie, mijn website, faceboek groep, vistitekaartjes, de hele mikmak! Ik wil dit alles klaar hebben staan. Ik sta nu in de startblokken en 1 januari 2018 gaat het startschot!

Simply Grateful..

Ik ben dankbaar voor de inzichten, ik ben dankbaar voor de levenslessen. Ik ben dankbaar dat ik heb leren loslaten, ik ben dankbaar dat ik heb leren vergeven, ik ben dankbaar voor de liefde die sterk verankert ligt in mijn hart en ik ben zelfs dankbaar voor de mindere of zelfs ronduit rot momenten..

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.

Marcel Proust

Love is in the air..

En in al die momenten kan ik rekenen op mijn Heer en jullie, mijn lieve, mooie, gekke, trouwe, behulpzame, altijd tijd voor mij makende zusjes en vriendinnen. We zijn een lekker bont stelletje….

and I LOVE it!

From Rotterdam, with love

ASTRID