Selecteer een pagina
Wellness-momentje

Heerlijk, wie houdt er eigenlijk niet van? Jezelf even lekker verwennen. Ik ben dol op die IK-momentjes. Ik ga daarom regelmatig naar de sauna of laat me masseren.

Nu hoef je, om jezelf eens lekker te verwennen, niet altijd je deur uit. Je kan ook thuis een spa-momentje inplannen. Lekker makkelijk en met wat kleine voorbereidingen is het effect net zo heilzaam en ontspannend.

‘Date’ met mijn bad

Ik heb regelmatig een date met mijn bad. En ja.. Ik hoor het je al zeggen: ’Ik heb geen bad!’.  Ook daar heb ik een oplossing voor.

Ik heb dus regelmatig (wekelijks) een date met mijn bad. Een heerlijk spa-momentje voor mama. Ik verander mijn badkamer in een mini spa: kaarsjes, mijn absolute favoriet: de Aroma Spa Collection in de aanslag, een lounge muziekje op de achtergrond en een heerlijk kopje Aloë thee, gezoet met honing op de rand van mijn bad. Daar hoef je geen dag voor uit te trekken, een uurtje voldoet perfect.

Ik steek de kaarsjes aan en laat mijn bad vollopen. Ik voeg het badzout uit de Spa Collection aan het badwater toe en 2 druppels lavendel essential oil. De geur van de lavendel is heerlijk en tegelijkertijd zorgt de lavendel ervoor dat je helemaal ontspant. By the way, de combi van geuren: de thee en de lavendel is zalig! En de thee is ook nog eens goed voor de binnenkant van je lichaam. Hoe bedoel je verwennen?

Relax

Als je uitgebadderd bent, smeer je jezelf in met de Relaxation Massage Lotion en doe je je badjas aan en ga je nog even relaxed liggen op je bed of op je bank en drink je daar, met op de achtergrond een rustig muziekje, de rest van je thee op. Daarna ga je een keer lekker vroeg naar bed.

A shower will do too

Heb je geen bad, dan kan je het volgende doen. Je slaapkamer wordt je spa. Je zet overal kaarsjes neer en zorgt, naast een berg kussens, ook voor de achtergrondmuziek en de pot thee. Zet een oliebrander neer en voeg 2 druppels lavendelolie toe aan het water in de brander en doe het waxinelichtje aan. Zet je verwarming wat hoger en leg een heerlijk zachte badjas klaar op je bed.

Dan neem je een heerlijk ontspannende douche met de Relaxation Showergel en als het kan zet dan ook daar de verwarming lekker aan. Droog je af met een heerlijk zacht badlaken en smeer jezelf in met de Relaxation Massage Lotion. Daarna ga je naar je slaapkamer (die ruikt inmiddels heerlijk naar lavendel en Aloë thee) en volg de tips op die ook voor het badmomentje gelden.

Not done

Psssst…. Telefoon uit! Tablet beneden in de gangkast en als je kinderen hebt, zorg dat die lekker slapen. (TIP: een uurtje voor ze gaan slapen een brandertje met lavendelolie doet wonderen. Ze worden daar heerlijk rustig van).

Niet vergeten het waxinelichtje uit te blazen en het brandertje op een veilige plek op te bergen voordat je ze in bed legt!

Ook na je douche ga je lekker vroeg naar bed om de volgende ochtend fit en herboren wakker te worden.

Van Morisson

Van Morisson

Van the Man…

Van Morisson is een Noord-Ierse zanger, liedjesschrijver en muzikant overladen met awards. Hij is zelfs geridderd en mag zich ondertussen Sir George Ivan Morrison, Jr noemen maar zijn echte fans, en daar hoor ik zeker bij, noemen hem liefdevol ‘Van the man’

Lees meer
Sonya Skincare Collection

Sonya Skincare Collection

Ik, als echte vrouw, ben heel zuinig op mijn huid, speciaal die van mijn gezicht. Ik word een jaartje ouder en ik heb gemerkt dat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft. En ja, ik heb een verzorgingslijn gevonden die mijn huid perfect verzorgt. Ik word er iedere morgen en avond gewoon blij van.

Lees meer