Selecteer een pagina
Van the Man…

Van Morisson is een Noord-Ierse zanger, liedjesschrijver en muzikant overladen met awards. Hij is zelfs geridderd en mag zich ondertussen Sir George Ivan Morrison, Jr noemen, maar zijn echte fans, en daar hoor ik zeker bij, noemen hem liefdevol ‘Van the man’

Ik ‘ontdekte’ Van 28 jaar geleden op een trainingsstage van mijn zusje in Portugal. Ik vertelde daar één van de atleten dat ik dol was op saxofoonmuziek. Hij was lyrisch over een artiest waar ik nog nooit van gehoord had. Hij raadde mij Poetic Champions Compose aan, een CD van Van dus…

Struck!

Zonder woorden raakt hij mijn ziel en spreekt duizend woorden met zijn muziek.

‘allow me’ …..but off course!!’
Wellness-momentje

Wellness-momentje

Heerlijk, wie houdt er eigenlijk niet van? Jezelf even lekker verwennen. Ik ben dol op die IK-momentjes. Ik ga daarom regelmatig naar de sauna of laat me masseren.
Nu hoef je, om jezelf eens lekker te verwennen, niet altijd je deur uit. Je kan ook thuis een spa-momentje inplannen. Lekker makkelijk en met wat kleine voorbereidingen is het effect net zo heilzaam en ontspannend.

Lees meer
Sonya Skincare Collection

Sonya Skincare Collection

Ik, als echte vrouw, ben heel zuinig op mijn huid, speciaal die van mijn gezicht. Ik word een jaartje ouder en ik heb gemerkt dat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft. En ja, ik heb een verzorgingslijn gevonden die mijn huid perfect verzorgt. Ik word er iedere morgen en avond gewoon blij van.

Lees meer
Wellness-momentje

Wellness-momentje

Heerlijk, wie houdt er eigenlijk niet van? Jezelf even lekker verwennen. Ik ben dol op die IK-momentjes. Ik ga daarom regelmatig naar de sauna of laat me masseren.
Nu hoef je, om jezelf eens lekker te verwennen, niet altijd je deur uit. Je kan ook thuis een spa-momentje inplannen. Lekker makkelijk en met wat kleine voorbereidingen is het effect net zo heilzaam en ontspannend.

Lees meer
Sonya Skincare Collection

Sonya Skincare Collection

Ik, als echte vrouw, ben heel zuinig op mijn huid, speciaal die van mijn gezicht. Ik word een jaartje ouder en ik heb gemerkt dat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft. En ja, ik heb een verzorgingslijn gevonden die mijn huid perfect verzorgt. Ik word er iedere morgen en avond gewoon blij van.

Lees meer